Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

Sport kedvelőknek, futbal rajongóknak a sport egészség, a sport-sérülés, baleset, a sport pozitív szelleme és lelkülete, a sportszerűség tárgyában

Milyen testi, lelki deformációkat rejteget a sport, ha nem vigyázunk?
Természetgyógyász házi praktikák a jóbb egészségértTermészetgyógyászat és természetes gyógymódok otthoni önkezeléshezTermészetgyógyász ötletek, javaslatok kezdőknek és haladóknakA természetgyógyász javallatai a jobb életesélyek érdekébenEgy természetgyógyász és 1000 fortély, házi praktika, tippek-trükkök az egészség megőrzéséértTisztelt olvasó!

Nem kell nagy gondolatolvasónak lenni ahhoz, hogy kitaláljam, Ön valami olyan kifejezéssel lepte meg a keresőt, ami a

SPORT, A SÉRÜLÉS, A SPORTSZERŰSÉGtémakörét érinti. Összegyűjtöttem erre az oldalra három cikkemet. A 2008 évi futbal EB első három, tanulságos meccsét elevenítik fel. Tippekkel. Trükkökkel. Házi praktikákkal.

RÓKA FERENC
De vegye figyelembe, hogy csupa olyan témákról írok, amelyekben a gyógyító masszázs révén segíteni is tudok.

Ára: 20 perc 1.500Ft.

Rokaferenc@gmail.com
Rögtön a nyitómeccsen sikerült a pálya legjobb játékosát leselejtezni. Kapunk egy kis bemutatót arról, hogy mit várhatunk. És egyáltalán milyen látványokkal kell számolnunk, ha tétmeccset nézünk.

A második meccsen egy alapelvként volt jelen a megfélemlítés, ami meghökkentő durvaságba csapott át, miután az egyik frissen beállt játékos még nem tudta, hogy nem szabad olyan gyorsan szaladni. Büntetlenül.

A harmadik a lelki tényezőket vonultatta fel, mikoris sajnálatkeltő műeséseké lett a főszerep.


Egy természetgyógyász elérhetőség:


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
Rokaferenc@gmail.comTermészetes, hogy érdekel az olvasói vélemény:


A csillagokkal értékelhetjük a cikket

Természetgyógyász

Eligazodás a természetgyógyász cikkek között:


Ezen az oldalon kapcsolódónak gondolom a boka duzzadásáról, és annak egy gyógyító tényezőjéről szóló cikket.További javaslatok:

SEO Linkkatalógus
Alul a szavak bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia többi olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, ahol a Google választékával találkozhat.
 
">