Természetgyógyász: Otthon megoldható egészségjavító módszerek, gyógyítás tanácsok gyakorlott természetgyógyász masszőr cikkeiben - Budapest HU Humoros természetgyógyász cikkek sora az ön-gyógyítás, egészség feljavítás, megóvás érdekében masszőrtől - www Az olvasók által legjobbnak ítélt hasznos természetgyógyász tanácsok, javaslatok, ötletek, gyógyítás tippek és trükkök magyar masszőrtől HU Természetgyógyász cikk-csoportok az életvitel, életmód, felépülés, gyógyítás, meggyógyulás, wellness, fitnesz és javuló közérzet tárgyában. Természetgyógyász vidám és zenés videók a természetes gyógyító életvitel kiegészítéséhez a klinika gyógyító ereje fokozására.
Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

Hamlet és Góliát - természetgyógyász cikk téma a 2008 évi futbal Európa Bajnokság Ausztria-Horvátország meccsén a színészkedés, műesés, sport hazugság

A lelki egészséget is szolgáló
sport-küzdelemben
hazugság-e a színészkedés?

Ingyenes gyógymasszázs bemutatók:

~ EGYSZERŰ ~ HATÉKONY ~ GYÓGYÍTÓ ~
~ OTTHON IS ALKALMAZHATÓ ~

A program a cikk alatt.

2008.06.08. Ausztria-Horvátország
A két csapat többször találkozott a közelmúltban. Összemérték az erejüket. És ebből mindig a horvátok kerültek ki győztesen.
Merthogy nekik volt erejük.

Erre a meccsre viszont az osztrák kapitány nagy meglepetéssel rukkolt elő. Olyan csapatot állított össze, amelyik a Buckingham palota őrségében is megállná a helyét. Hatalmas méretű játékosokkal jött ki a pályára.

Nem sok esélyt adtam ennek a trükknek. Várhatóan cselekkel felfűzik ezeket a legényeket, akik valószínűleg nehézkesebbek, és kevésbé fordulékonyak, mint a horvát labdabűvölők.
Kiderült, hogy a fő cél az, hogy húzzuk ki valahogy.
Közben sokat ütközünk, testtestellen játszunk, tolakodva helyezkedünk, kicsit belevegyítjük a birkózás elemeit is. És nyomunk, támaszkodunk, nehezedünk – magyarán tehénkedünk.
Ebben a formában már nem volt olyan rossz az elképzelés.

És a horvátok fáradtak. Fáradtak, és fáradoztak. És keresték a focijukat.
De az egész meccsen egyre csak fáradtak, és lassultak.

Míg az osztrákok folyamatosan javultak. Szinte már örömmel játszottak. Pedig nem erről volt szó. És addig javultak, hogy egyenrangú ellenfelei voltak az esélyesebbeknek.

A horvátok pedig improvizáltak. Ha nektek lehet ilyen nagyra nőni, akkor mi elesünk. Elesünk – aztán szenvedünk. Vagy elesünk, fetrengünk és szenvedünk.
Kezdtem egy színitanoda vizsgaelőadásán érezni magam.
Ahol a zsűri szerepét a bíró látta el. Ha megfelelőnek ítélte a produkciót, a beleélés mélységét, vagy az esés életszerűségét, akkor sípolt az osztrákok ellen.
Ez persze futbalnak nem elég – gólhoz nem elég.
Győzelemhez pedig nagyon kevés.

A horvát csapat itt ma nem találta azt a focit, amivel felülkeredhet az osztrák óriásokon. Nekem sem lenne ötletem, hogy miként kell focizni egy kosárlabda csapat ellen.

De nagy szerencséjükre az első percekben volt egy nagyon meggyőző alakításuk az osztrák ötösön, amit a bíró egy tizenegyessel jutalmazott.
Ezt az egyetlen gólocskát megtartották.
Pedig a meccs olyan irányt vett, hogy ezt az osztrákok megnyerik.
Csak kellett volna még nekik egy kis idő.
Mondjuk még 90 perc.

De az már egy másik meccs.

Itt a horvátok nyertek 1:0 arányban.
És a futbal megint vesztett.

Utószó: A középdöntőben a törökök ellen a horvátok vezettek. És az utolsó percben a kapitány szeretett volna végre egy szabályos trükköt. Cserélni akart, hogy ezzel nyer fél-egy percet, és töri a törökök lendületét. A sors bosszúja, hogy a játékvezető segítője késlekedett (vagy csak eljátszotta). Eközben a törököknek bejött a futkosás. A törökök így kiegyenlítettek, majd tizenegyesekkel nyertek.
Most nézzük, hogy mit tehetünk
MAGUNKTÓL MAGUNKÉRT:

hamisság csalás becsapás eredmény

Egy tipp (tips):


A bíró átverését nem kellene dörzsöltségnek felfogni. A műesések a hazugság kategóriájába tartoznak.

siker sikerorientált eredménycentrikus

Plusz egy trükk (tricks):


Lehet kikapni. Lehet emelt fővel veszíteni. Lehet nemes vetélkedésben alulmaradni úgy, hogy a sportnak tekintélyére válik.

büntetlen büntetlenül biznisz sportüzlet

Plusz egy eszköz (tools):


A játékvezetőnek biztosítják a szabályok, hogy a színészkedést megtorolja. Bár ezt az eszközt is lehet hazug módon használni.

akarat lelki teher hazug bíráskodás

Egy segítő társ (help):


A csúcs az, hogy a kispadon a szakemberek még a játékosoknál is nagyobb szinészek. Nemhogy jó példát mutatnának.

sport üzlet sportszerűtlen etikátlan

Plusz egy pesszimista természetgyógyász:


A hazugság terheli a lelket. Akkor is, ha sporthazugság.

sportszerűtlenség sportszerűség fair play

A természetgyógyász masszázs varázsa:


A masszázs során előáll egy egyszerű, természetes, emberi őszinte lelki állapot. Van, aki éppen ezért nem szereti.Mai ajándékunk:Szerintem, pályát tévesztett:Az EB-k legnagyszerűbb góljai - "TOP 10" a BBC szerint.
Amiért érdemes nézni.

Léderhóz foci.
A tiroli aranylábú fiúk éppen alázzák a világválogatottat.

Spot Pepsi 2006 ronaldinho
Uploaded by nico77370nangos
Számomra természetes a kérdés (FAQ):


A bírónak nincs videó visszajátszása. A technika mai állásánál miért nincs?Plusz egy commentprovokátor:


Ugyan mekkora értéke van egy hamissággal elért győzelemnek?Egy természetgyógyász elérhetőség:


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
Rokaferenc@gmail.comTermészetes, hogy az Ön véleménye is érdekel:


A csillagokkal értékelhetjük a cikket


Természetgyógyász

Eligazodás, navigálás a természetgyógyász cikkek között:


Kapcsolódó cikknek tettem be az EB nyitómeccséről szóló írást, ahol a megfélemlítés eszközét alkalmazták olyan jól, hogy a sztárjátékos 8X8 napon túl gyógyulóként leharcolódott.


További javaslatok:Zaszlo HU

Alul a szavak bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia többi olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, hisz a legnagyobb információ forrás a foci terén is a Google.
 
">