Természetgyógyász: Otthon megoldható egészségjavító módszerek, gyógyítás tanácsok gyakorlott természetgyógyász masszőr cikkeiben - Budapest HU Humoros természetgyógyász cikkek sora az ön-gyógyítás, egészség feljavítás, megóvás érdekében masszőrtől - www Az olvasók által legjobbnak ítélt hasznos természetgyógyász tanácsok, javaslatok, ötletek, gyógyítás tippek és trükkök magyar masszőrtől HU Természetgyógyász cikk-csoportok az életvitel, életmód, felépülés, gyógyítás, meggyógyulás, wellness, fitnesz és javuló közérzet tárgyában. Természetgyógyász vidám és zenés videók a természetes gyógyító életvitel kiegészítéséhez a klinika gyógyító ereje fokozására.
Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

Asztma, allergia, orrfolyás, száraz köhögés, letapadt váladék és az orr, torok, gége, tüdő, hörgő, légzés betegségre eucalyptus - természetgyógyász

Van-e gyógyító aroma az asztma,
szénanátha, allergia, az orr, torok és tüdő légúti betegségei terén?




Légzési elégtelenség, nehézség, zavarok, betegségek, aritmia, arrythmia, mellkasi fájdalom, és nehéz, érdes légzés ellen.Allergia kiváltók: Alkohol, illatanyag, citrus, nyárfa, virágpor, pollen, parlagfű, virágzásAllergia kiváltók (2): toll, por, házipor, háziporatka, poratka, kutyaszór, macskaszőr, szőr, állatszőr, tengerimalacAllergia kiváltók (3): Lidokain, nikotin, penicillin, vitamin, fém, higany, kobalt, fluor, paracetamol, calciumAllergia kiváltók (4): gumi, óvszer, balzsam, hajfesték, festék, mosópor, perubalzsam, penészgomba, gyógyszer, aszpirin



Tisztelt olvasó!

Az Ön érdeklődésére a kereső ezt az oldalt tálalta. Nyilván olyan kifejezést talált a kereső ablakban, ami kapcsolatos valamelyik

LÉGÚTI BETEGSÉG



témakörével. Kinálok Önnek egy sztorit. Egy sztorit, amit az élet írt. Tippekkel. Trükkökkel. Házi praktikákkal.

RÓKA FERENC természetgyógyász, természetes gyógymód révén gyógyító - házi praktikák és egészséges életmód
De szeretném hangsúlyozni, hogy a légutak felszíni nyálkahártyájának állapotán a gyógyító masszázs révén javítani is tudok.

Hatásos.
Rokaferenc@gmail.com

Allergia kiváltók (5): tea, kivi, hal, mogyoró, alma, vitamin, zeller, tehéntejfehérjeAllergia kiváltók (6): csípés, bolha, pókcsípés, méh, méhcsípés, darázs, darázscsípés, rovarcsípés rovarAz eucaliptus drog hatása a légutak tisztítása, a hörgőcskék nyálkahártya javítása, a nyák oldása, köhögés csillapítása.Az ausztrliai eukalyptusz gyógynövény zöld levelében az olaj hatásai között az első a légutak tisztítása, gyógyítása, kezelése.Eucaliptus illat hatás a gyulladás csökkentése, fájdalomcsillapítás, légzés könnyítő, a légzés szervrendszer gyógyítója.




Az az előírás, hogy a természetgyógyászati vizsga letételéhez előbb el kell tölteni bizonyos óraszámot gyakorlatként egy már működő mester mellett. Hát, én nagy várakozással mentem neki a dolognak.
Gondoltam, minimum ellesek valamit.
De az is lehet, hogy engem itt felfedeznek. És az élesszemű szakember egy ilyen tehetséget majdbolondlenneelszalasztani. Aztán ragaszkodik hozzám. És a szakmai pályám, a karrierhez vezető út levanvajazva. Egyenlőre ezt gondoltam, mint maximum.
Nem így alakult.
Az orr, a garat, a tüdő, a hörgők és általában a légutak gyógyítója az eucalyptus illóolaja - belégzés révén.
Az A változat nem jött be, mert valami bonyolult dolgot kezdett magyarázni arról, hogy
hány ezer Gauss legyen a mágnes, és azon meddig kell tartani a pohár vizet, mire az gyógyít. Viszont az én agyam masszázsra volt beállítva. Két mondat után kívülrekedtem a társalgásból. Következésképp a B változat már szóba se jöhetett. Nem lettem felfedezve.
(Pedig a mágnes dolog érdekel, csak ezt nem tudtam érzékeltetni. Nem ült ki az arcomra.)

Kénytelen voltam improvizálni egy C változatot. Akkor gyakoroljuk a pácienssel a kommunikációt. Tájékozódunk a panaszok, tünetek rengetegében.
És az áldozat pont be is csengetett, mintha rendelésre jött volna.
Tényleg rendelésre jött.
A mester gyúrta, gyömöszölte, én pedig kérdezgettem. És ezen a kihallgatás kinézetű kezelésen összeállt az illető sztorija.

Kicsi gyerek kora óta asztmatikus problémái vannak.
56-ban elhagyta az országot – kalandvágyból. Fogalma sem volt, hogy mekkora kaland itthonmaradni. Valamennyit szédelgett a földgolyón, majd kikötött Ausztráliában.
Megcsípett egy állást 5 évre.
Hát sóvárgott a munkahelye közelében egy lakást, vagy szobát, vagy szobácskát. Egy lukat, ahol lehajtja a fejét éjszakánként. Szerencsére adódott is egy. Úgy 20 perc sétányira.

A tulajdonos persze szerette volna minél drágábban kiadni. Mondhatta volna, hogy ez földszint, és nem kell emeletet mászni. De nem földszint volt. Mondhatta volna, hogy ez a legfelső emelet, és itt senki nem fog házibulizni a feje fölött. De jól láthatóan nem volt legfelső emelet. Mondhatta volna, hogy fényképalbumba illő a kilátás. De lichthófra nézett, és az ilyen fotóalbum igen ritka. Így aztán emberünk olcsón hozzájutott a szobához.

Mert még egyikük sem tudta, hogy az egy kórterem.

Reggel felkelt, felcihelődött, és elkezdte mindennapi sétáját.
A munkába menet az úton volt egy fasor. Körülbelül 10 perc volt, míg azon az ember áthaladt.
Ha akarta volna, akkor se tudta volna kikerülni. Jobbra, balra hatalmas lombok övezték a járdát. Eleinte csak ez a látvány tűnt fel.
Elég sematikus kompozíció. Van egy liget, és átszeli az út. Vagy van egy út, és azt szegélyezi a fasor.

Egy hét is beletelt, mire észrevette, hogy elfelejtette kapkodva venni a levegőt. Az olyan természetes. Teljesen természetes dolog rendesen venni a levegőt.
Mint utóbb kiderült, ez a fasor volt a kezelő, ami hozzátartozott a picinyke kórteremhez.
És minden nap kétszer 10 percet végigsétált ezen a fasoron. Kétszer 10 percet sétált ebben a kezelőben.
5 éven át.
Így lett az életében 5 nagyszerű év légzési panaszok nélkül.

Ebben a különös tüdőgondozóban rendel

- ingyen -

a nap 24 órájában

doktor eukaliptusz.



Az asztma bronchiale és a szénanátha, allergia elleni kezelés esetén gyógyszer az eucalyptus illóolaj.Szív vagy tüdő asztma esetén, az asztmás hörghurut, köhögés gyógyítása, kezelése asztma elleni illó olaj révén.Asztma, szénanátha tünetei enyhülnek, jelei múlnak, ha a gyógyszerek mellett eukaliptusz illóolaj is jelenvan.Asztmás, allergiás betegek, tünetek esetén kezelés az asztmát szüntető illóolaj lelki hatása révén is.Az allergiás asztma és az asztmás roham kialakulása több vizsgálat szerint megelőzhető eucaliptus révén.





Most nézzük, hogy mit tehetünk
MAGUNKTÓL MAGUNKÉRT:

Széna nátha, légúti allergia, allergiás reakció kezelése és az immunterápia része a gyógyszerek, orrcsepp, orrspray, injekció mellett az aroma.

Természetgyógyász tipp (tips):


Ha párologtatunk a lakásban, néhány csepp illóolajat juttassunk a párologtatóba! Már mért ne pont eukaliptuszt?
Ha semmi bajunk nincs, akkor is tisztítja a légutakat - az orr, az orrmelléküreg, a torok, gége, tüdő és hörgők állapotát javítja.

Ha az allergia kiütés, ekcéma, csalánkiütés, bőrkiütés, vagy fulladás, orrdugulás, orrfolyás, allergiás légúti reakció, aroma ajánlott.

Egy természetgyógyász trükk (tricks):


Ételeinkbe is cseppenthetünk gyógyító illóolajokat, ha ismerjük, mi micsoda. És mennyire.



Plusz egy eszköz (tools):


A gyógyászati segédeszközök között különböző inhalációs berendezésekhez juthatunk. Az ausztráliai eukaliptusz aroma belégzésének gyógyító ereje meggyőző az asztma, szénanátha, allergia, a dohányzás ártalamai és a köhögés ellen.

Kruppos, allergiás, ugató vagy fullasztó, fárasztó, erős köhögés kezelése, csillapításaeukaliptusz illóolajjal.

Egy természetgyógyász segítő társ (help):


Aromaterapeuta.

Krónikus, fulladásos, ugatós, váladékos, hurutos, vagy állandó száraz köhögés elleni gyógyszer az eucalyptus aroma.

A pesszimista természetgyógyász masszőr:


A nem kezelt légzési, és nyálkahártya elégtelenségek következményként sokféle problémát okoznak.

Éjszakai vagy reggeli köhögés, nehezen múló vagy nem múló, hosszanartó, makacs, görcsös köhögés ellen illóolaj.

És a természetgyógyászati masszázs varázsa:


Légzési görcsöket is old a masszázs. Bár tüdőt még nem masszíroztam. Szerencsére ismerek reflexzónákat, amelyek közvetett módon hatnak.

Ha köhög, a köhögéssel elbánik, és csillapítása révén szünteti a megfázás, láz, nátha, szamár köhögés tüneteit.

Mai ajándékunk:


Egy vidám nóta. Nem mai.



Ez a kép gyengén tűri a nagyítást.


A lerakódott, letapadt légúti váladék oldása, felszaggatása, felköhögése a torok, garat, gége, hörgő és tüdő nyálkahártyán.

Természetes gyakori kérdés (FAQ):


A szintetikus úton előállított illóolajok is hatásosak?


Ha váladék van torokban, garatban, orrban, és az nyálkás, nyákos, ennyes, vagy nem ürül, nem jó színű, oldható aroma által.Milyen megoldás van a sok váladék, váladékozás, sűrű váladék, vagy váladék folyás légúti tünetei esetén?Az orr nyálkahártya, az eldugult orr, melléküreg gyulladás , rossz orrváladék esetén segít az eukaliptusz.A mandula, a torok váladék betegségei, vagy gyulladt, száraz, fájó, hólyagos, piros torok esetén illó olaj inhalálása.Torok fájdalom, duzzanat, viszketés, gyulladás, szárazság, kaparás vagy fájás ellen fertőtlenítő hatású eukaliptusz.



Gége fájdalom, gyulladás, hurut, daganat, rák betegségei esetén csillapító eukaliptusz ajánlott.

Plusz egy commentprovokátor:


Mitől ilyen drágák az illóolajok?

Az egészséges emberi tüdő tisztulása, a légzés, a váladék jó működése javítható, levegőben lévő aroma révén.

Egy természetgyógyász elérhetőség (Budapest):


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
Rokaferenc@gmail.com

Dohányos, nikotinos, rákos, fájó tüdő betegségei esetén eucaliptus illó olaj belégzése, inhalálása gyógyító hatású.

Természetes, hogy érdekel az olvasó visszajelzése:







Ha a tüdő fáj, kapacitás csökken, és ciszta, daganat, tumor, szarkóma, rák, gyulladás van a tüdőben, eukaliptus aroma segít.

Eligazodás a természetgyógyász cikkek között:


Bár a kategóriákban találhatunk egyéb légzéssel, ventillálással kapcsolatos javallatot, mégis kapcsolódó anyagként azt emeltem ki, amelyik a koncentrált, légzésvisszafojtott munkatípusok végzéséből adódó oxigénadósággal foglalkozik.

Asztmában, szénanáthában, allergiában, orrfolyásban, tüdőgyulladásban, hörghurutban, köhögésben szenvedőknek.
Asztmás, szénanáthás, náthás, allergiás vagy hörghurutos, tüdőgyulladásos, dohányos, száraz köhögéses betegeknek.Az asztma, a szénanátha, az allergia, a hörgi asztma, a hörghurut, a tüdőgyulladás kialakulása megakadályozható.


Az asztma, allergia, szénanátha nehéz légzés, orrfolyás, letapadt váladék, száraz, ugató köhögés tünetei ellen.
Asztmások, szénanáthások, allergiások, köhögés, krákogás kezelése, gyógyítása gyógyszerek, vegyszerek nélkül.Széna nátha, köhögés, orrfolyás, orr folyása, torok, gége, garat, tüdő, hörgő gyulladás panaszaira.


Asztmára, szénanáthára, allergiára, köhögésre, hurutra, orrfolyásra, náthára, orrdugulásra, nehéz légzésre.

További javaslatok:


Sleimet felszaggatni, lerakódott, sűrű, száraz váladék - üríteni, felköhögni, kiköhögni - váladékozás, köhögés megszüntetése.

Gyógynövény.wyw.hu

Népi gyógymód






Ha a lerakódott váladék miatt nehéz a köpet ürítés, felköhögés, kiköhögés, száraz, karcoló a köhögés, sleim nem ürül...

Alul a szavak bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia többi olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, hisz a legnagyobb információ forrás az aromaterápia terén is a Google.
 
">