Természetgyógyász: Otthon megoldható egészségjavító módszerek, gyógyítás tanácsok gyakorlott természetgyógyász masszőr cikkeiben - Budapest HU Humoros természetgyógyász cikkek sora az ön-gyógyítás, egészség feljavítás, megóvás érdekében masszőrtől - www Az olvasók által legjobbnak ítélt hasznos természetgyógyász tanácsok, javaslatok, ötletek, gyógyítás tippek és trükkök magyar masszőrtől HU Természetgyógyász cikk-csoportok az életvitel, életmód, felépülés, gyógyítás, meggyógyulás, wellness, fitnesz és javuló közérzet tárgyában. Természetgyógyász vidám és zenés videók a természetes gyógyító életvitel kiegészítéséhez a klinika gyógyító ereje fokozására.
Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

A fridzsider áldás - természetgyógyász cikke és egy házi praktika a belső szervi hurut, (torok és nyelőcső stb) megfázás, átfázás, meghülés tárgyában

Hogyan veszélyeztetjük belső
szerveinket a hűtőből közvetlenül
fogyasztott fagyos ételek által?


fog nyelv torok gége hasnyálmirigy nyelőcső garat légcső tüdőhólyaghurut vesegyulladás hangszálgyulladás átfázásromlik fáj romlás megfázik hül fázik hurut hurutos felmaródáspuffad püffed nagy has szelek szellent fing böfög gáz sok savsavasodik genny fekély kő tüszős gomba gombás chron



irritábilis szindróma ulcus duodeni candida candidiázis
Ingyenes gyógymasszázs bemutatók:

~ EGYSZERŰ ~ HATÉKONY ~ GYÓGYÍTÓ ~
~ OTTHON IS ALKALMAZHATÓ ~

A program a cikk alatt.


evés táplál élelem étvágy romlott jég nyál mirigy száj íznyelőcső légcső tüdőcsúcs gyulladásemésztés rágás nyelés légzés hang képzés bélbolyhok arcüregtáplálkozási szokások krónikus gyomorfekélygyomorégés fogromlás szuvasodás nyombélfekély gyomorfájás



Amikor én kicsi voltam korban és méretben egyaránt,
volt néhány esemény az életemben, ami különös élmény volt.
Mint ahogy mindannyiunknak.

Angyalföldön éltem. A nagymamám gondozott egy nagy házban. A Vizafogó közepén, a nagy semmi közepén állt egy nagy ház,
és abban mi laktunk.
A nép ezt elnevezte és nagyon frappánsan azt a nevet adta neki, hogy “Nagyház”.
A Nagyház egy porfészek centrumában magasodott, amiről pedig úgy beszéltünk, hogy grund.
Édesapám nagyon sok nyelven beszélt, hát lefordította magyarra, és az ő szótárában ez úgy hangzott: Posvány.

Anyagi helyzetünket nagyáltalánosságban úgy jellemezhetném, hogy semmink nem volt. És mégis. Például volt egy hűtőszekrényünk.

Ez egy teljesen normális, ronda szekrény volt, amit belülről kibéleltek bádoggal. Persze fokozta a rondaságát, viszont nem folytak ki belőle a likvid tartalmak, és őrizte a belső hőmérsékletét.
A rondaság ellenpontjaként, vagy valamilyen színterápiás megfontolásból az egészet lemázolták rózsaszínre. Ma ezt úgy mondjuk, pink.
Mint az eddigiekből kiderült, ez a pink hűtőszekrény nem hűtött. Merthogy semmi oka nem volt rá. De be lehetett rakni valamennyi jeget, amitől odabent hideg lett. Ettől aztán ez a hűtőszekrény egyesek számára mint jégszekrény emlékeződik.

Node, honnan vegyen az ember jeget a gatyarohasztó kánikulában, amikor a húsárút igen hamar nem lehet megkülönböztetni a zöldségféléktől?
Nos, erre ott volt a jeges.
Tehát volt egy ember, akinek jege volt egy nagy, négykerekű, kibádogozott hűtőszekrényben. Amit ő vételezett egy még ennél is nagyobb, kibádogozott hűtőszekrényházból. Majd a négy kerekével, és a csöpögő jégszekrényével odagördült a Nagyház elé. Kipattant a vezetőűlés mellől, és Caruso-t megszégyenítő hangerővel néhány pillanat alatt mindenkit értesített róla, hogy “Itttttajeeeeeeges”.

Nekünk ott a posványban nem volt locsolókocsink, nem volt gyepmesterünk, viszont volt jegesünk.
Hát, ez egy emlékezetes hangeffektus volt.

Ma erre az egész cirkuszra nincs szükség. Mert van fridzsider. Most magától csinálódik a jegem, és a hidegem a fridzsideremben.
Ez a fridzsider egy áldás.
Mégis vannak bizonyos egészségügyi panaszok, amiket fridzsider panaszokként jegyzek.
Konkrétan arról van szó, hogy kivesszük a hűtött élelmiszert a hűtőből, és azt úgy melegében, illetve hát inkább “hidegében” megesszük.

Egy alkalommal megkérdeztem egy lányt, hogy miként eteti a kutyuskáját. Azt válaszolta: “Kiveszem a hűtőből a kutyaeledelt. Kibontom a konzervet. Megmelegítem a gázon olyanra, hogy az ujjamnak langyos legyen. És akkor tálalom ki a Bobónak, hogy a kis torka meg ne fázzon.”
Fel nem tudom fogni, hogy ezt miért nem tesszük meg saját magunkért. Mért gondoljuk, hogy a mi belsőségeinknek ki kell bírni, amit Bobó nem bír?
Külön érdekes, hogy az ember azt gondolja, milyen hallatlanul egészséges, amikor joghurtot eszik minden reggel. Ami persze nem üti meg az 5 celziuszt. Gyakorlatilag minden napját gyomorhuruttal indítja.
Az pedig szinte már nevettséges, amikor elővesszük a doboz kefírt, ami jéghideg, majd a garantált biominőségű búzakorpát gondosan elkeverjük benne – hogy majd az jól kipucolja a vastagbelet.
"Vajon mitől lehet nekem mégis annyi bélpanaszom? Bizonyára öröklött hajlam, mert az édesanyámnak is ez van.
Együtt kevergetjük a hideg kefírt."

Így lesz a fridzsider-áldásból a fridzsider-átok.



gyomor epe bél vastag vékony nyombél mandula nyálkahártyatorok tüdő mandula vese gyulladás hasnyálmirigy bélgyomor gége hólyag hurut bél nyelőcső légcsőfog nyelv belek máj átfázás hasnyálmirigy epevese hangszál hólyag megfázás torok mandula tüdő



Most nézzük, hogy mit tehetünk
MAGUNKTÓL MAGUNKÉRT:

székletzavarok kemény széklet széklet kimaradás

Egy természetgyógyász tipp (tips):


A lelki atyánk mintájára kellene, hogy legyen egy testi atyánk, akinek részletesen beszélünk a mindennapjainkról. Hátha feltár életviteli bakikat.

természetgyógyász tippek trükkök cikkek tanácsadás ingyen

Természetgyógyász trükk (tricks):


A melegítésnélkülszokásenni élelmiszereket vagy fél órával előbb tegyük ki a hűtőből.

helikobakter helycobacter kezelés candida gomba gyomorrák

Plusz egy eszköz (tools):


Van nekem egy kis kütyüm, ami megmutatja a tárgyak hőmérsékletét (infravörös hőmérő). Időnként szembesítem vele az embert, hogy milyen hőfokú eledelt eszik éppen.



Egy segítő társ (help):


A fürdőterápiákat alkalmazzuk úgy, hogy belülről is átjárjon bennünket a meleg.



A pesszimista természetgyógyász:


Megfáznak a fogak, a torok, a nyelőcső, a gyomor, a belek. Sőt a szomszédos szervek is.

gyomor sav gyomorsav gyomorsavasodás reflux savasodás

A természetgyógyászati masszázs varázsa:


Az átfázottság maga masszázs szempontból nehezen kezelhető, de én mindig gondoskodom róla, hogy az ilyen meghüléseket ellensúlyozzam.



Mai ajándékunk egy fagyasztós játék:












Természetes gyakori kérdés (FAQ):


Amikor enni készülök, olyan éhes vagyok, hogy nincs kedvem pepecselni. Akkor mi van?









Provokátív természetgyógyász:


Mit gondol, melyik testrészünkre legártalmasabb az átfázás?



Egy természetgyógyász elérhetőség:


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
RokaFerenc@gmail.com



Természetes, hogy az Ön véleménye is érdekel:


A csillagokkal értékelhetjük a cikket






Természetgyógyász

Eligazodás a természetgyógyász cikkek között:


Ha most azt gondolnánk, hogy a tűzforró ételek falása jobb kilátásokkal kecsegtet, akkor javaslom elolvasni a kapcsolódó cikket.










További javaslatok:




Lét-tudatos konyha
Táplálkozás a gasztronómia.lap.hu-n.



Zaszlo HU

Alul a cimkék bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia többi olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, hisz a legnagyobb információ forrás az ártalmas táplálkozási szokások terén is a Google.
 
">