Természetgyógyász: Otthon megoldható egészségjavító módszerek, gyógyítás tanácsok gyakorlott természetgyógyász masszőr cikkeiben - Budapest HU Humoros természetgyógyász cikkek sora az ön-gyógyítás, egészség feljavítás, megóvás érdekében masszőrtől - www Az olvasók által legjobbnak ítélt hasznos természetgyógyász tanácsok, javaslatok, ötletek, gyógyítás tippek és trükkök magyar masszőrtől HU Természetgyógyász cikk-csoportok az életvitel, életmód, felépülés, gyógyítás, meggyógyulás, wellness, fitnesz és javuló közérzet tárgyában. Természetgyógyász vidám és zenés videók a természetes gyógyító életvitel kiegészítéséhez a klinika gyógyító ereje fokozására.
Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

Bolha, pók, hangya, poloska, atka, muslica, molylepke, rovar, bogár írtás rovarírtó és légy írtó porszívó által a lakásban | természetgyógyász cikk

Hogyan lesz a porszívó bolha, pók, hangya, légy, szúnyog, csótány, atka, meg a többi rovar, bogár írtó készülék?


Bolha a lakásban? Természetgyógyász javaslat a lakásban élő bogár, rovar ellen a nagyteljesítményű porszívóTermészetgyógyász tipp: lakásban, ágyban élő bolha, poloska, tetű, atka ellen porszívó - mentesít.A természetgyógyász szerint szűnyog, hangya, csótány, légy, muslica, molylepke ellen porszívó.A fertőzés veszélyes, lakásban élő kártevő, élősdi, parazita ellen a természetgyógyász szerint a porszívó hatásos.Természetgyógyász cikk bolhák, tetvek, muslicák, poloskák, atkák, molylepkék, legyek, hangyák írtásáról


Tisztelt olvasó!

Ön beírt a keresőbe egy kifejezést, ami az


EGÉSZSÉGÜGYI KÁRTEVŐK,FERTŐZŐ ÉLŐSKÖDŐKfogalmával kapcsolatos.
Elolvashat itt egy sztorit - amit az élet írt. Tippeket, trükköket. A színes linkek által kibővítheti látókörét.
A bolha irtása a porszivó által a leghatékonyabb. Megsemmisíti a petéket, lárvákat, bábokat, imágókat is.

De felhívom a figyelmét, hogy a fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség fokozása, a rovarcsípések okozta allergia elmúlasztása, vagy épp a tisztaságmánia leküzdése terén a természetgyógyászat és a gyógyító masszázs kezelés technikáival segíteni is tudok.

Hatásos.

RÓKA FERENC
Rokaferenc@gmail.com

TermészetgyógyászTermészetgyógyászTermészetgyógyászTermészetgyógyászTermészetgóygászVidéken voltam – nem tegnap. Közelebbről úgy 40 éve lehetett. Este lefekvéshez készülődtünk. A házigazda, talán a vendég – mármint én – tiszteletére tiszta éjszakai fehérneműket készített ki. Csupa hófehér, ropogós hálóinget. Merthogy olyan divat is volt, amikor a férfi nem pizsamát viselt az ágyban, hanem bokáig érő tógát – mint a rómaiak.
Az álmom mély volt – testnek és léleknek ki kellett pihennie az utazást. Akár ágyúval is lőhettek volna a fülem mellett. Reggel viszont frissen üdvözöltük egymást.

Csakhogy az éjjel mintha átöltöztünk volna. A hófehér hálóingek pöttyösek voltak.
Sok-sok fekete, meg piros pöttyöcske díszítette a textilt. A köznyelv úgy hívta a jelenséget: bolhaszar.
Meg én is úgy hívom.
Ez így szörnyen hangzik.
De azért a bolhák vittek bele valamennyi szépérzéket, mert nem egy kupacba rakták le az ürüléket, hanem valami véletlenszerű eloszlást követve. Valószínűleg túl nagy kihívást jelentett számukra a friss, és semmitmondó hófehér felület.
Most így visszagondolva teljesen érthetetlen, hogy miként tudták az emberek kipihenni magukat, ha a kis élőlényekre rájött a haraphatnék. Az éjszakák monotóniáját meg kellett törni időnként egy-egy kalandos bolhavadászattal.
Ha az ember felkelt mondjuk 2-kor, villanyt kapcsolt, és a vadászat eredménytelenül végződött, akkor az alvásnak lőttek.

A célravezető taktika az alábbi.
1.
Még sötétben lassú mozgással kitakarózni, és felülni.
2.
A vadászterepet előkészíteni – bármilyen ruhaneműről legyen is szó – még sötétben.
3.
Lelkileg is rá kell hangolódni. Azaz érezni kell a vadászat szenvedélyét, de nem szabad hagyni, hogy agyunkat elborítsa a harctéri idegesség.
4.
Majd benyálazzuk a mutató és a hüvelyk ujjunk begyét. Gyakorlatilag élesre töltjük.
5.
Csak most lehet felkapcsolni a kisvillanyt, és …
6.
Indulhat a hajsza.
Az állatot meg kell fogni a két nedvesen tapadó ujjbegy között. Aztán át kell játszani a jószágot a két hüvelykujjunk körme közé. Végül azok összenyomásával kivégezni. Ha sercen, akkor siker.
A művelet csak rajt-cél stílusban képzelhető el. Mert második próbálkozás felesleges. Ha elszalasztottuk, akkor ma éjjel a bolha nyert.
Ja... És döntetlen nincs.

Azok a szép napok” – szoktuk mondani a régi időkre. Hát, azokat a szép napokat bolhás éjszakák követték.

De miképp ugrottak ezek az élősdik ide az oldalamra?

Úgy gondolom, hogy a természetes életmód propagálásánál többször szidjuk korunk gépeit.
Az autót, a TV-t, a mikróhullámú sütőt, vagy épp a fületsütő mobiltelefont. És hajlamosak vagyunk megfeledkezni a jótéteményekről.
A porszívó egy olyan fegyver a háziasszony kezében, ami megszabadított bennünket a bolhától.
Legalábbis az emberbolhától.
SSupsz – beszippantotta.

És ha a bolhának szaporodni támadt volna kedve, mert megtetszett neki egy csinos nőstény ugrólába – hát a párját már öt perccel ezelőtt beszippantotta. Sőt, 10 perccel ezelőtt már beszippantotta a lárváit, petéit, porontyait - és az egész családfát lehet elfelejteni.
Ám a bolha se most jött le a falvédőről.
Ha ez a kis vámpír kedvezőtlennek ítéli a körülményeket, azzal a trükkel áll elő, hogy bebábozódik. Csak úgy átmenetileg, amíg nem javul a koszt, meg a kiszolgálás.
De a porszívónak zéró esze van. Azon nem lehet túljárni. Beszippantja a bábot is, az imágót is.

Továbbá nem áll meg előtte a svábbogár sem. És sem a poloska, a tetű - sem a csótány, a hangya. Vállról indítható technikával bevethető a szúnyog, a muslica, a molylepke ellen. És nem kell mindjárt a Molotov koktélhoz nyúlni.

Végülis a porszívó egy sikertörténet.
Amíg a bolhák nem lépnek valamit.
Bolhát kiírtani porszívóval a legjobb. www bolha com Petét, lárvát, bábot, imágot is elpusztít. Többé nem ugrik.Bolhás lakás ellen alapos porszívózás. A bolhákat és a bolha utódait is kiírtja. Pók, légy szunyog, moly ellen is jó.Bolhák, pókok, hangyák, darazsak, tetvek, molyok, legyek ellensége a porszivo készülék - kiírtja a petét, a lárvát is.Hangyák, darazsak, poloskák, szúnyogok, csótányok, atkák ellen porszívó gép. Kiírtja a muslicákat, molylepkéket is.Bolhairtó, pókirtó, hangyairtó, darázsirtó a porszívógép. De jó a tetü, moly, légy, poloska írtására is.Most nézzük, hogy mit tehetünk
MAGUNKTÓL MAGUNKÉRT:

Csótányírtó, tetüírtó, molyírtó, légyírtó és poloskaírtó gépezet a porszivó. De jó a szunyog, csótány, atka, irtasara is.

Természetgyógyász tipp (tips):


A porszívó hosszabbító toldalékcsövei, és különböző szívófejei a szívás hatékonyságát csökkentik. Szerencsére nem kötelező használni.

Molylepkeírtó, muslicaírtó, atkaírtó, csótányírtó és szunyogírtó a porszívógép. De jó a bolha, pók írtásáa is.

Természetgyógyász trükk (tricks):


Ha a porzsákba néhány csepp illóolajat csöppentünk, kellemes illattal teríti be a légteret. Ráadásul ezek a hívatlan vendégek nem szeretik az ilyen légszennyezést.

Rovarírtó, bogárírtó, bögölyírtó és ha kell, atkaírtó, bolhaírtó, vagy fáraóhangya írtó a porszívó készülék.

Tehát a praktikus házi eszköz (tools):


Ma már 1.600, sőt 1.800 Watt-nál tartunk porszívóban. Akkor mért adnánk alább? Minél nagyobb a teljesítmény, annál biztosabb a siker.

Nem kell a spray, nem kell a csapda, méreg, por, vagy más szerek, vegyszerek. A lakásban kiírtja a rovarokat.

Egy segítő társ (help):


A kis élősdik elleni küzdelemben a rágcsálóírtóknak is nagy szerepe van.

Rovarok szaporodása megszünik, bogár invázió elhárul. Lárva, pete elpusztul. Rovarírtás, bolhaírtás megoldott.

A pesszimista természetgyógyász:


Sok porszívózás az sok hajlongás. A sok hajlongás pedig sok lumbágó.

Parazita, élősdi, vérszívó, vért fertőző ízeltlábú, vagy hártyásszárnyú rovarokat írtják a porszívók.

A természetgyógyászati masszázs varázsa:


Derékfájást, lumbágót elmúlasztom.

Bolhát, pókot hangyát, darazsat, tetvet, molyt, legyet, poloskát írt a porszívó. De szunyogot, csótányt, atkát is.

Mai ajándékunk a porszívó praktikuma tárgyában:


Ez a videó nagyon jól illusztrálja a csekélyértelmű porszívó hozzáállását. Még Wall-E házi kedvencét sem tiszteli.
Ez a kép, videó jól tűri a nagyítást.


Írtani a bolhákat, pókokat, hangyákat, darazsakat, tetveket legjobb porszívóval. De a legyeket, molyokat, poloskákat is.

Egy természetes kérdés (FAQ):


Tényleg eltűntetik-e a poratkát azok a nagyon drága porszívók, amiket így hírdetnek?


Mivel írtsuk a molylepkét, atkát, muslincát, csótányokat, rovarokat, bogarakat? Porszívóval. És a pókokat, bolhákat.Rovarírtók közt első a porszívó. A csípés, marás, harapás, vérszívás, fertőzés, csipésallergia veszélye megszűnik.Rovarcsípések ellen rovarírtás. Melyik rovar és hogyan tudna ellenállni a porszívónak?Méh, dongó, muslinca, szipókás, ízeltlábú, szárnyas, bacillusgazda rovarok írását megoldja porszívó.A patkányírtás, egérírtás, rágcsálóírtás és mentesítés hozzá tartozik a rovarokkal szembeni védelemhez.Bolha, szúnyog, pók, méhecske csípése a véráram, vérkeringés területét megfertőzi, járványt okoz.

Plusz egy commentprovokátor:


Jobb-e a víztartályos masina a porzsákosnál?

Élősdik, paraziták, vérszívók pihenés, alvás, nyugodt álom ellenségei. KIalvatlanság, krónikus fáradtság jöhet létre.

Egy természetgyógyász elérhetőség (Budapest):


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
Rokaferenc@gmail.com

Szipókás, vérszívó rovar okozta seb elfertőződik, viszket, csíp, fáj, allergiát okozhat.

Természetes, hogy érdekel az olvasói vélemény:Természetgyógyász

Eligazodás, navigálás a természetgyógyász cikkei között:


Ha a kategóriák közt kutakodunk, találhatunk több hasznos észrevételt a mindennapjaink gépeivel kapcsolatosan. Természetesen azok egészségre gyakorolt hatásairól.

Bolhával, szúnyoggal, darázzsal, léggyel, muslicával együttjár a fertőzés. Megfertőz, járványt terjeszt.
Bolhacsípés, pókcsípés, darázscsípés, szúnyog csípése megszűnik. Porszívó mentesíti a lakást rovartól, bolhától.Bolha ekcéma, allergia ellen az emberbolha kiírtása porszívóval. Kárpitbolha, macska, kutya bolhája kipusztul.


Lakásban élő pók hálóját a falon, lárváját megsemmisíti porszívó. Pókfóbia, pókméreg, pókcsípés nincs többé.
Rovar fajok, fajták, veszélyes vérszívók, férgek, kis és nagy bogarak ellen porszívó. Írt. Megsemmisít. Mentesít.Védekezés rovar ellen a rovart írtó porszívóval. Porszívózás megelőzi  a rovarok, bogarak csípését.


Házi poloska, ágyi poloskák írtása porszívó készülékkel. Ugyanígy szunyog, tetü, darazs, legy, csotany, pok irtasa.

További javaslatok:


Atka fertőzés, allergia, vagy más rovar okozta betegség kikezeléséhez rovar ölő porszívó kell.
Írtani a poratka, házi atka, házipor atka, szőrtüsző, bőr atka, fül atka, rüh atka, múmia, takács, gubacs atka lárváit is.

Alul a szavak bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia többi olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, hisz a legnagyobb információ forrás a lakásban élő rovarok terén is a Google.
 
">