Természetgyógyász: Otthon megoldható egészségjavító módszerek, gyógyítás tanácsok gyakorlott természetgyógyász masszőr cikkeiben - Budapest HU Humoros természetgyógyász cikkek sora az ön-gyógyítás, egészség feljavítás, megóvás érdekében masszőrtől - www Az olvasók által legjobbnak ítélt hasznos természetgyógyász tanácsok, javaslatok, ötletek, gyógyítás tippek és trükkök magyar masszőrtől HU Természetgyógyász cikk-csoportok az életvitel, életmód, felépülés, gyógyítás, meggyógyulás, wellness, fitnesz és javuló közérzet tárgyában. Természetgyógyász vidám és zenés videók a természetes gyógyító életvitel kiegészítéséhez a klinika gyógyító ereje fokozására.
Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

Testnedv áramlás - az immunrendszer és a védekezés bakteriális fertőzés, járvány, vírus, gomba ellen a nyálkahártya felszínén - természetgyógyász

Hogyan segít testünk nedveinek sodrása a
fertőzések megelőzésében?












Ajánlom ezt a cikket olyan olvasónak, aki gyakorta betegeskedik. Ha az a véleménye, hogy a kelleténél gyakoribb nála a nátha, rendszeresen kiújuló afta, eltűntethetetlen szemölcs zaklatja. Keresi az immunrendszer működésében, vagy alulműködésében az okokat. Ha a fertőzés támadásait megelőzően szárazság megjelenését tapasztalja az orr, a szem, a száj nyálkahártya felületén, akkor ez lehet egy funkcionális probléma a test védekező rendszerében. És természetesen kihívás a fertőző mikroorganizmusok számára. A cikk elolvasásához kattintsunk a képre, vagy alatta a szöveges linkre!

Az immunitás, a mikroorganizmusokkal szembeni védelem alapja a testi váladékok folyamatos sodrása a testnyílásokon.
- NEDVÁRAMLÁS -









A fenti íráshoz kapcsolom a Ravaszdi más anyagait is, amelyek a nyálkahártyáinkkal való kíméletesebb bánásmódra irányítja rá a figyelmet. Kezdhetjük azzal, hogy olyan étkezési szokásoknak hódolunk, amelyekkel magunk nehezítjük ennek a kényes védelmi rendszernek a dolgát. Úgymint fagyos eledeleket hajigálunk le a torkunkon...


- A FRIDZSIDER ÁLDÁS -

vagy éppen tűzforrón esünk neki kedvenc ételeinknek. Amikor túl forró a táplálékunk az ugyanakkora sokkhatást okoz a nyálkahártyák felszínén, mint a túl hideg.


- KÁMIKÁZE VACSI -








Majd folytathatjuk a böngészést azzal az írással, amelyik arról szól, hogy a mai ember találékonyságával már gépileg is képes szárítani testünk legkényesebb felületeit. Konkrétan a légkondícionáló berendezés révén. Ha jól megcélozzuk vele a légzőrendszerünket, akkor a levegő hűtésénél, frissítésénél egyszercsak jelentősebb lesz a nyálkahártyákon a folyadékelvonás. Mellékhatás?



- SZELES MASINA -










Egy a természetgyógyászok közül:


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
Rokaferenc@gmail.com



Természetes, hogy az Ön véleménye is érdekel:


Az alábbi csillagokkal értékelhetjük a cikket






Természetgyógyász cikkek

Eligazodás a természetgyógyász cikkek között:


Felhívom a figyelmet, hogy a kapcsolódó cikk éppen nyálkahártyáink felszínének kiszárításáról szól... a légkondícionáló berendezések által.

És vírus, antibakteriális, virális, bacilus, antiszeptikus, mikroorganizmus, tisztaságmánia tünetegyüttes, gomba.
És ellenállás, emberi szervezet ellenálló képessége, védelem, bakteriális védettség, folyadék, fülzsír, üregek.És arcüreg, homloküreg, orrüreg, nyirokcsomók, orr nyálkahártyája, orrfolyás, szem, könny, könnyezés, szemnedv.


És száj nyálkahártyája, szájnyálkahártya, szexuális nyálkahártya, makk, fityma, hüvely flórája felszíne.

És gyomor nyálkahártyája felszíne, síkosság, bélnyálkahártya, sikosítás, nedves hüvelyflóra sikosító.És torkom, gége, nyelv, mandula, nyelvgyök, hörgő, nedvesség, hörgőcske, nyák oldása, kipárolgás, mirigy, bélflóra.




További javaslatok:



A masszázs révén testünk folyadékai vastag, jó állagú nyálkahártyával felvérteznek a fertőzésekkel szemben.



Zaszlo HU

Alul a szavak bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia más olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, hisz a legnagyobb információ forrás a immunrendszer terén is a Google.
 
">