Természetgyógyász: Otthon megoldható egészségjavító módszerek, gyógyítás tanácsok gyakorlott természetgyógyász masszőr cikkeiben - Budapest HU Humoros természetgyógyász cikkek sora az ön-gyógyítás, egészség feljavítás, megóvás érdekében masszőrtől - www Az olvasók által legjobbnak ítélt hasznos természetgyógyász tanácsok, javaslatok, ötletek, gyógyítás tippek és trükkök magyar masszőrtől HU Természetgyógyász cikk-csoportok az életvitel, életmód, felépülés, gyógyítás, meggyógyulás, wellness, fitnesz és javuló közérzet tárgyában. Természetgyógyász vidám és zenés videók a természetes gyógyító életvitel kiegészítéséhez a klinika gyógyító ereje fokozására.
Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

Széklet dizájn - Természetgyógyász cikk a rendszertelen széklet-ürítés és a funkcióban nem megfelelő, információ-szorulásos, forma-tervezett WC-ről

Lehetséges-e a széklet, a székletürítés
teljes kontrollálása -
egy egészségesebb anyagcsere?








Ingyenes gyógymasszázs bemutatók:

~ EGYSZERŰ ~ HATÉKONY ~ GYÓGYÍTÓ ~
~ OTTHON IS ALKALMAZHATÓ ~

A program a cikk alatt.





Javaslom az alábbi képpel linkelt cikket mindazoknak, akik nem tudnak urrá lenni a székletürítés rapszódikus voltán. Akiknél rendszertelen a széklet. Ha a széklet forma, a széklet színe nem megfelelő. Székrekedés, vagy hasmenés kíséri mindennapjaikat.
A szorulás és a hozzákapcsolódó aranyér viszonyain javíthatunk a székletrendezés eszközével. Ennek első lépése egy jó wc-csésze, ha úgy tetszik WC kagyló kiválasztása.

A mélyöblítésű - eltüntetős - WC-típus nem szolgáltat információt a széklet állapotáról. Nem partner a székletrendezésben. Otthonra laposöblítésűt!
- SZÉKLET DIZÁJN -





Továbbá kapcsolódik ehhez a kérdéskörhöz két olyan cikk, amelyik a táplálkozási szokásainkkal foglalkozik. Az evés körülményei már előrevetítik egy megfelelő, vagy egy problémás széklet képét. Találhatunk az olvasmányokban néhány meggyőző érvet, amiért érdemes változtatni a berögzült életviteli módjainkon. Csak kattintsunk a képekre, ha felkeltette az érdeklődésünket!


- A FRIDZSIDER ÁLDÁS -


És ne gondoljuk azt, hogy amikor tűzforró ételeket eszünk, azt az emésztés szervei kedvezőbben értékelik, mint amikor jéghideg hatásoknak tesszük ki azokat. Magunk nehezítjük ezzel a jó állagú széklet létrejóttét. Hiszen az általunk előállított körülmények között a szerveink nem tudnak jó szinten megfelelni.


- KÁMIKÁZE VACSI -





Hogy pontosan milyen élmény vár ránk a székletürítés alkalmával az nagyban függ a testnedveink állapotától is. A témával részletesebben foglalkozik az alábbi cikk, amelynek címképére klikkelve elolvashatjuk azt.


Az immunitás, a mikroorganizmusokkal szembeni védelem alapja a testi váladékok folyamatos sodrása a testnyílásokon.
- NEDVÁRAMLÁS -











Egy természetgyógyász elérhetőség:


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
Rokaferenc@gmail.com



Természetesen érdekel az olvasó vélemye:


A csillagokkal értékelhetjük a cikket





Természetgyógyász

Eligazodás a természetgyógyász cikkek között:


Jelzem, hogy székletürítési, vagy székletállagbéli gondok esetén érdemes benézni a kategóriák közé, ahonnan a táplálkozási cikkcsoportból választhatunk hasznos, és jól hasznosítható gondolatokat.











Továbbá:





Zaszlo HU


Alul a szavak bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia többi olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, hisz a legnagyobb információ forrás a széklet terén is a Google.
 
">