Természetgyógyász: Otthon megoldható egészségjavító módszerek, gyógyítás tanácsok gyakorlott természetgyógyász masszőr cikkeiben - Budapest HU Humoros természetgyógyász cikkek sora az ön-gyógyítás, egészség feljavítás, megóvás érdekében masszőrtől - www Az olvasók által legjobbnak ítélt hasznos természetgyógyász tanácsok, javaslatok, ötletek, gyógyítás tippek és trükkök magyar masszőrtől HU Természetgyógyász cikk-csoportok az életvitel, életmód, felépülés, gyógyítás, meggyógyulás, wellness, fitnesz és javuló közérzet tárgyában. Természetgyógyász vidám és zenés videók a természetes gyógyító életvitel kiegészítéséhez a klinika gyógyító ereje fokozására.
Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

Afta, candida, helikobakter, herpesz, szemölcs vírus, gombás fertőzés, nátha, orrfolyás, lázas betegség ellen az immunrendszer erősítése

Milyen testnedv-forgalom révén véd az immunrendszer
a fertőzés ellen?




A szájbetegségek között gyakori az újra és újra ismétlődő, visszatérő, kiújuló afta



Tisztelt olvasó!

Mi azért találkozhattunk össze az interneten, mert Ön valamilyen kifejezést írt a keresőbe. ami a

FERTŐZŐ MIKROORGANIZMUS

fogalmával kapcsolatos.
Elolvashat itt egy sztorit - amit az élet írt. Tippeket, trükköket. A színes linkek által kibővítheti látókörét.

RÓKA FERENC
De kérem, tartsa szem előtt, hogy a mikrobákkal szembeni ellenállóképesség fokozása, az immunrendszer megerősítése terén a természetes gyógymódok, a gyógyító masszázs kezelés technikáival segíteni is tudok.

Hatásos.
Rokaferenc@gmail.com




Mostanában olyan jó kis influenzás időszak van. A kórokozók bandákba verődve keresik a legalkalmasabb klienseket. És ahogy én ismerem őket, meg is találják.
De felvetődik bennem a kérdés, hogy vajon milyen szisztéma szerint válogatnak a kínálatból.

Az immunitás, a mikroorganizmusokkal szembeni védelem alapja a testi váladékok folyamatos sodrása a testnyílásokon.
Ha én kórokozó lennék, és egy emberi szervezettel találnám szembe magam, első gondolatom az lenne: Nekiesünk, ahol érjük és kész.
Ám úgy tűnik, az emberi lény tele van bőrrel. Ezen áthatolni? Hát, kórokozó legyen a talpán, amelyiknek ez nem szegi kedvét.
Ez a bőr jól ki van találva. Pont elegendő védelmet ad.

De, mondjuk, én egy türelmes típusú kórokozó vagyok. Várok. Várok. A bőr előbb-utóbb megnyílik.
Csak történik valami!
Egy sietős borotválkozás… Egy kétbalkezes pedikűr… Vagy egy harmatos rózsaszálon megbúvó apró tövis a kezemre játszhat.
Ha én egy türelmes kórokozó vagyok.
Ezt azért írjuk fel mint használható ötlet – hátha nem lesz jobb. De titkon reméljük, hogy nem kell ennyivel beérni.
Mert nem vagyok türelmes kórokozó.

Nézzünk mást!
A koponyát kizárhatjuk, mert a koponyacsont olyannyira alaposan, szinte anyaian óvja, burkolja a beltartalmat, hogy minden behatolási kísérletet csírájában elfojt. Viszont valahol csak van egy ajtó, vagy ablak – a szervezetnek is kell a kapcsolat a külvilággal.

Egy viszonylag tapasztalt mikroba hamar rájön, hogy a támadás ideális helyszíne a nyálkahártya.
A testnyílásokon a nyálkahártya már eleve egy táptalaj. Szinte hívogat. Itt letelepedni, tábort verni, szaporodni – mintha pont erre találták volna ki.
Így aztán több kórokozó társammal optimistán nézünk a dolgok elébe.

Csakhogy a szervezet is tudja, hogy a nyálka a támadások fő frontja. És feltalálta a “Kötelezőhaladásiirány”-elvét. A testben folyamatosan termeli a testnedveket. És a felszín résein keresztül szakadatlan tempóban áramoltatja a külvilág felé. Ezzel létrehoz egy bentrőlkifelé folyadékfolyamot. A mikroorganizmusnak pedig elég strapás az árral szemben tartania magát.
Nyugodtan mondhatjuk, hogy az immunrendszer egyik alapja a bentrőlkifelé áramlás.
Közlekedési táblák nélkül is kényszerítő erejű ez a forgalom.
Ez tartja a mikrobákat
FÉKEN.

Folyamatos És Kényszerítő Erejű Nedváramlás.

Alaptrükk. Egyszerű, de megbízható. Ha valahol kifelé jönnek, akkor ott nem megyünk befelé. Képzeljünk el egy trolibuszt, amiről állandóan leszállnak. Vég nélkül. Soha nem kerül ránk a sor, hogy végre felszállhatnánk. Valószínűleg minden randevúnkról lekésünk. Egy életre.

Összegezve: Ha valahol jó a testnedvek termelése, a testnedvek kiválasztása, ott minimális esélye van a kórokozóknak.
Ezzel szemben az aszály, a test szárazságát okozó külső tényezők, a stressz, a nem megfelelő folyadékháztartás nagy hendikeppet kínál a fertőzéseknek.

Az ilyen sanszokat én sem hagynám ki.
Ha kórokozó lennék.


A szem nyálkahártyán a könny sodrása akadályozza a baktériumok megetelepedését, fertőzést, gyulladást.A száraz, könny-hiányos szem előbb kap fertőzést. Baktérium, gomba, vírus megtelepszik. Árpa, piros, csípő szem jöhet létre.A könny a szem immunrendszer része. Véd a baktériumok, gombák, fertőzések ellen. Kifelé sodrása a védekezés alapja.Az immunrendszer erősítése a szem hártyáján a jobb könny-képződést eredményezi aktérium, vírus, gomba ellen.Az immunrendszer és a védekezés erősítő trükkje a szemen a könny sodrás javítása a fertőző baktériumok, árpa ellen.



Most nézzük, hogy mit tehetünk
MAGUNKTÓL MAGUNKÉRT:

Ha beszáradt, kemény az orrváladék, felmaródott, piros csíp, kipállott az orr nyálkahártyája, ott az immunrendszer gyenge.

Egy természetgyógyász tipp (tips):


Minden eszközt meg kell ragadni, hogy a testnedvek képzését, áramlását és sodrását javítsuk. Ez mint életcél halványnak tűnik. De mint részcél…

Az immunrendszer erősítő nyálkahártya jó állapota védekezés a szájban az afta, és a herpesz ellen.

Természetgyógyász trükk (tricks):


A citrom serkenti (nemcsak) a nyálképzést. És ha mobilizálja a testnedveinket, akkor ez egy természetes partner az afta, a candida, a herpesz, a helicobacter, a szemölcs, a nátha vagy éppen az influenza elleni harcunkban.

Szájüregi fertőzés, az afta gombás fertőzése, vagy herpesz vírus ellen a jó nyál sodrása az immunrendszer része.

Egy házi praktika - eszköz (tools):


Negro classic(!) cukorka - a fekete. Fekete cukorka vörös zacsiban. Ennek valahogy különösen jól sikerült a receptje. Már a nagymamikám is ismerte, és nem múlasztotta el bevetni gyógyszer gyanánt a nátha, köhögés, orrfolyás, torokfájás és a lázas meghüléses betegségek ellen. Annak ellenére, hogy nem ismerte a "prevenció" kifejezést.

Nyelv, ajak, száj, nyálkahártyán afta, szájpenész, vagy herpesz ellen alap védekezés a testnedvek kifelé áramlása.

Plusz egy természetgyógyász segítő társ (help):


A száj környék, és a fogíny akupresszúrája jó hatású. És nem kell feltétlenül a szájban kotorászni. Az orca húsán keresztül masszírozva duplán hatékony, mert az arc anyagot és a fogínyt egyszerre átmozgatja.

Beszáradt orrváladék, kiszáradt száj, száraz szem, kevés nyál, könny, emésztőnedv a gyenge folyadék áramlás jele.

A pesszimista természetgyógyász:


Ha egy testrészen lecsökkent a testnedvek termelése, ott valójában az élet csökkent le.

Ha fájdalmas afta van a szájban, a nyelven, az ínyen, csíp, szúr, akkor immunrendszer erősítők használata javasolt.

A természetgyógyászati masszázs varázsa:


A masszázsom során rendszeresen előáll, hogy a vendégnek ki kell mennie a kishelyiségbe - kisdologra. A megnövekedett folyadékforgalom jele. És zene a fülemnek a gyomortájon megszólaló emésztőnedvek bugyborékolása.

A CANDIDA gomba fertőzése, a HELICOBACTER PYLORI baktérium fertőzés, az emésztőnedvek és az immunrendszer gyengeségének jele, tünete.

Mai ajándékunk:


Ezt a dalt eddig még nem hallottam a zenei kívánságműsorokban. Pedig de elhallgatnám,...
ha kórokozó lennék.


Ez a kép, videó jól tűri a nagyítást.

Ha CANDIDA (ejtsd: kandida) gomba fertőzés, vagy más hüvely fertőzés lép fel, jó folyadékbevitel segíti az immunrendszert.

Egy természetes kérdés (FAQ):


Ezek szerint jó jel-e, ha állandóan folyik az orrom?


Az orr nyálkahártyán baktériumos fertőzés megelőzése lehet az orrváladék megfelelő állapota - vírusok, gombák ellen is.Vírus fertőzés, bakteriális fertőzések, gomba fertőzés ellen a testnedvek erős sodrása segít a nyálkahártyán.Gyulladás és fertőzés megelőzése az orrban az orrváladék megfelelő áramlásával az erős immunrendszer része.Gombás fertőzés, baktérium okozta fertőzés és vírusos fertőzések az immunrendszert erősítő testnedvekkel megelőzhetők.Legyengült immunrendszer és védekezés erősítése lehetséges jó folyadékháztartás révén a gomba, baktérium, vírus ellen.



Ajak herpesz, száj herpesz, genitális herpesz - azaz nemi herpesz -, vírusos fertőzés ellen védekezés a folyadékbevitel.

Plusz egy commentprovokátor:


Mi köze van a testnedvek áramlásához a stressznek?

Szemölcs vírus, úgymint talpi szemölcs, genitális szemölcs, hüvely szemölcs, HPV szemölcs elleni módszer a folyadékbevitel.

Egy természetgyógyász elérhetőség (Budapest):


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
Rokaferenc@gmail.com

Ha a talpon van a szemölcs, vagy a nemi szerven van a vírus fertőzés, egyaránt véd az immunrendszer a testnedváramlással.

Természetes, hogy érdekel az Ön véleménye is:







A gombás fertőzés, CANDIDA gombás betegség, nemi úton terjedő gombák és betegségek ellen jó testnedv áramlás egy védekezés.

Eligazodás a természetgyógyász cikkek között:


Felhívom a figyelmet, hogy a kapcsolódó cikk éppen nyálkahártyáink felszínének kiszárításáról szól... a légkondícionáló berendezések által.

Az orrfolyás, nátha, köhögés, torokfájás, lázas betegség ellen az immunrendszer megerősítése jó védekezés a folyadékbevitel révén.
A CANDIDA gomba fertozes, a CANDIDIAZIS  főleg a CANDIDA ALBICANS gombás fertőzését jelenti az emésztőrendszerben.A HELICOBACTER (helikobakter, vagy helicobakter, vagy helikobacter) PYLORI (pilori, vagy pilory) baktérium ellenszere az immunrendszer erősítése.


Candida gomba fertőzés, Candida Albicans, vagy Glabrata jele lehet vaginitis, vulvovaginitis.
Bőr fertőzést, szájüregi, hüvely vagy húgyúti fertőzést, torok és légúti fertőzéseket kezel az erős immunrendszer.Fertőzések megelőzése, kezelése, fertőzés okozta ártalmak ellen védekezés a testnedvek kifelé áramlása.


Helicobacter fertőzés, nátha, gyulladás és más baktériumos fertőzés esélye nagyobb a legyengült immunrendszer mellett.

További javaslatok:








Gombás, virális, bakteriális fertőzések, afta, CANDIDA, herpesz, helicobacter, szemölcs ellen nedváramlás.

Alul a szavak bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia más olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, vagy érdeklődhet a wikipédia oldalain.
 
">