Természetgyógyász: Otthon megoldható egészségjavító módszerek, gyógyítás tanácsok gyakorlott természetgyógyász masszőr cikkeiben - Budapest HU Humoros természetgyógyász cikkek sora az ön-gyógyítás, egészség feljavítás, megóvás érdekében masszőrtől - www Az olvasók által legjobbnak ítélt hasznos természetgyógyász tanácsok, javaslatok, ötletek, gyógyítás tippek és trükkök magyar masszőrtől HU Természetgyógyász cikk-csoportok az életvitel, életmód, felépülés, gyógyítás, meggyógyulás, wellness, fitnesz és javuló közérzet tárgyában. Természetgyógyász vidám és zenés videók a természetes gyógyító életvitel kiegészítéséhez a klinika gyógyító ereje fokozására.
Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

Kámikáze vacsi - Természetgyógyász cikk a forró étel táplálkozási szokásáról és a gyomorfekély, reflux, a gyomorrák és a helicobacter összefüggéséről

Eljutunk-e a gyomorrákhoz
a forró ételeket bekapkodó
táplálkozási szokásunk által?


Ingyenes gyógymasszázs bemutatók:

~ EGYSZERŰ ~ HATÉKONY ~ GYÓGYÍTÓ ~
~ OTTHON IS ALKALMAZHATÓ ~

A program a cikk alatt.

Van a földünk legtávolabbi csücskében egy kis ország. A történelem forgatagában, a világháború nagy erőcsoportosulásai közepette egymás mellé sodródtunk. Majd a vereség után hasonló ápolásban részesültünk. Nekünk testünket csonkították – őket sugárterápiával igyekeztek feljavítani.
Hogy ne nagyon cifrázzam, Japánról van szó.

Nos, a világháborút követően ők nem érezték érdekelve magukat abban, hogy “ezaharcleszavégső”. Nulla katonai költségvetésből gazdálkodtak. El nem tudom képzelni, miként történhetett, de nem kerültek fel a kielégíthetetlen étvágyú kína étlapjára.
És ez a kicsi ország gazdasági világhatalommá vált. Szépen araszoltak felfelé a gazdasági mutatók különböző listáin.
Akár önelégülten gyönyörködhettek volna a szép perspektívában. De szerencsére megnéztek más, kevésbé mutatós mutatókat is.

Azt tapasztalták, hogy túl előkelő helyen állnak a gyomorrák terén. Különösen a férfiak halálokai között volt szemetszúró ez az adat.

Ilyen esetben különböző stratégiákat lehet választani. Rögtön kínálkozik, hogy egyszerűen nem venni tudomást róla.

Vagy rá lehet fogni a dohányzásra. Szapulják eleget a dohányzást. Eggyel több, vagy kevesebb szitok nem oszt, nem szoroz. Ráadásul nem zavarja a dohányzást abban, hogy terjedjen. Tehát nyugodtan megterhelhetjük a számláját egy újabb tétellel. Sőt, még jól is jövünk ki az ügyből, mert akkor nincs semmi dolgunk ezzel. Minek szíjjátok – és kész.

Vagy ráfoghatjuk a két atomrobbantás utóhatásaként. Voltak az azonnal mutatkozó szörnyűségek, aztán jelentkeztek a rövidtávú förmedvények. Ám vannak hosszútávon megmutatkozó hatások, amelyeket még a későbbi nemzedékek is hordoznak a testükben.
Ki tudja ezek következményeit pontosan kibogarászni?

De ők nem ezt tették. Úgy gondolták valamiért, hogy lássunk tisztán.

Anyagi eszközöket nem kímélve belekezdtek egy nagy életmódfelmérésbe.
(Merthogy voltak anyagi eszközök.)
Nagyon sok ember napirendjét vizsgálták több éven át. És a hatalmas munka eredményeként összeállt az eredmény. Az eredmény, amit egy ötéves gyerek is megmondhatott volna.
Ne edd meg, ha fovvó!”

Mert hogyan is alakul a tipikus japán férfi napja?
Nos, a tipikus japán férfi dolgozik. Egy tipikus japán munkahelyen valahogy kihúzza délutánig az otthon csomagolt elemózsival. Egy tipikus munkanapja után hazamegy tipikus japán lakásába, ahol hamarosan a tipikus japán család asztalhoz ül. A tipikus japán asszony előrukkol a
tipikus japán vacsorával.
Gondosan megmelegíti, pontosabban felforrósítja a tipikus japán finomságokat. Majd gondosan feltálalja. És természetesen előszőr a családfő elé helyezi az ételt. Ennyi kijár egy családfőnek a felkelő nap országában is.
Ám ez egyúttal meg is pecsételi a sorsát.
Mert a tipikus japán férfi azonmód nekiesik a gőzölgő, tűzforró vacsinak. És természetesen ő eszi a legforróbban, miután ő kapta legelőszőr.

És minden egyes tűzforró falat taszajt egyet rajta a gyomorrák felé.

Most nézzük, hogy mit tehetünk
MAGUNKTÓL MAGUNKÉRT:

bifidus helikobakter helicobakter helicobacter

Egy természetgyógyász tipp (tips):


Remélhetőleg mostantól nem isszuk tűzforrón a feketekávét.

helycobakter helykobacter helykobakter

Természetgyógyász trükk (tricks):


Az étel legyen meleg, de nem forró. Hogy ne hűljön ki hamar, legyen a tányér is meleg.

pylori helycobacter baktérium bélbaktérium

Plusz egy eszköz (tools):


Melegen tartó lap. Magyarul platni.

gyomorfájás fájás forró tűzforró étel eledel

Plusz egy segítő társ (help):


Jó kérdés. Hogy is hívják azt a szakembert, aki figyelmeztet, ha nincs elég önfegyelem bennünk (és amúgyis mindenért ránkszól)? Apa?

táplálék táplálkozás étkezés szokások

A pesszimista természetgyógyász:


Ha nem kapunk gyomorrákot, akkor sem érthető, hogy miért kell leégetni az ízlelőbimbókat, a bélbolyhokat, vagy rongálni a fogakat?

gyomorégés reflux nyelőcső felmaródás

A természetgyógyászati masszázs kezelés varázsa:


A masszázsom a gyógyító gyomornedvek termelését serkenti. Ezek sok mindent megoldanak.

vastagbélrák vastagbél vékonybél belek

Mai ajándékunk:


Egy forró-kávé-művészt láthatunk ihletett pillanataiban.Coffee Art - The funniest movie is here. Find itgyomor gyomorhurut gyomorsav sav

Egy természetes kérdés (FAQ):


A mikrohullámú sütőben megmelegszik a tányér is?


savasodás gyomorfekély nyombélfekélybélflóra savbázis egyensúly gége fognyelv ajak nyál emésztés emésztő nedvevés ebéd vacsora reggeli enni étkezni daganat


A provokatív természetgyógyász:


Ha megdermed a zsír a leves tetején, az jobb?Egy természetgyógyász elérhetőség:


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
Rokaferenc@gmail.comTermészetes, hogy érdekel az olvasói vélemény:


A csillagokkal értékelhetjük a cikket


Természetgyógyász

Navigálás, eligazodás a természetgyógyász cikkek között:


Tudom kapcsolni a témához a fagyos eledeleinkről szóló cikket. Merthogy közvetlenül a hűtőszekrényből jéghidegen elfogyasztott ételekkel is próbára tesszük az emésztőrendszert.


További javaslatok:
Lét-tudatos táplálkozás
Táplálkozás a gasztronómia.lap.hu-nZaszlo HU

Alul a cimkék bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia többi olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, hisz a legnagyobb információs forrás a veszélyes étkezési szokások terén is a Google.
 
">